• Hotelové povlečení Atlas Grádl 2cm proužek

    Šetřete vaše peníze při nákupech vybavení hotelu

    Posted on 29.2.2020 by redakce in Inzerce, Ostatní.

    Od bytového textilu, který má kromě funkce estetické i praktickou, budeme požadovat nejen kvalitu, ale především možnost snadné údržby.

    Textilní výrobky pro pohodlí i dokonalý vzhled interiéru

    Požadavky na kvalitu i dokonalý vzhled bytového textilu budou mít jistě provozovatelé ubytovacích zařízení hotelového typu. Hotelový textil, ke kterému patří i hotelové povlečení, je velice namáhané právě z důvodu nutnosti časté údržby. Proto je nutné volit takový materiál, kterému častější praní nevadí. Nejvíce odolné bude z tohoto úhlu pohledu bavlna.

    • Velkou výhodou tohoto přírodního materiálu je jeho velká variabilita.
    • Bavlněné povlečení se vyrábí buď v klasické úpravě nebo kupříkladu jako krep či satén.

    Není nad pohodlí v pyžamu

    Pro možnost kvalitního odpočinku je důležitých hned několik požadavků. Pokud pomineme vyvětranou místnost, absenci elektroniky a další podobné drobnosti, zůstanou nám věci podstatné. Jednou z nich je i to, v čem uléháme do postele. V tomto ohledu by se dalo snad říci, že co spáč, to jiný noční oblek. Někdo preferuje pánskou košili, někdo vytahané triko.

    • Pokud si ale vzpomenete na své dětství a na večerní rituály, jistě si vybavíte okamžik, kdy jste na sebe po koupeli natáhli příjemně vonící pyžámko a šli poslouchat pohádku na dobrou noc.
    • Spát v měkkém a příjemném pyžamu totiž opravdu nic nenahradí.

    Současní výrobci nenabízejí pouze klasická pyžama, ale i pohodlné noční košile. A maminky, které ještě kojí, mohou využít kojící noční košili, která zajistí dostatek pohodlí i při nočním vstávání. U koho by ale mělo být pyžamo samozřejmostí, to jsou děti. Obléknutí do pyžámka má totiž na ně uklidňující účinek a pak lépe usínají. A ve chvíli, kdy se chystají k spánku, stačí už jen zatáhnout záclony a závěsy, aby k nim mohl nějaký hezký sen.

    • A jak ho můžete přivolat?

    Přispět k tomu může právě ta zmíněná záclonka. Záclony do dětského pokoje jsou krásným doplňkem, který každé dítě potěší. Vybírat můžete přesně podle povahy vaší ratolesti. Malým dětem udělá jistě radost například Křemílek s Vochomůrkou a větším klukům motivy z fotbalového světa.


    Jak bude reklama vypadat?
    -
    Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 70 Kč
    Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.