• Sledování konkurence

    Sledování konkurence je zkušeným postupem pro všechny obchodníky

    Posted on 18.2.2020 by redakce in Inzerce, Ostatní.

    Stagnování ve smyslu „Zařídil jsem obchod, vyřídil papírování, sehnal pracovní síly, mám zákaznickou klientelu, kšefty jakžtakž běží“ je smysluplné při rozjezdu firmy, obchodu nebo provozování služeb v prvních fázích. Ovšem – jak udržet, a hlavně pozvednout tržby, je závislé na mnoha dalších aspektech a činitelích. Sledování konkurence, cenotvorba, vlastní monitoring návštěvnosti agregace bez pomoci HW loadbalancingových serverů jsou důležité nástroje, které zvýší tržbu, přitáhnou nové klienty a udrží stávající zákazníky. Pro tyto cesty vede mnoho směrových ukazatelů. Nepátrejte zbůhdarma po nových cestičkách, nýbrž zkuste postupovat vyšlapanými stezkami.

    Analýza konkurence není nápovědou, kudy se vydat, ale kterým novým směrem směřovat

    Má konkurenční obchod nebo web s podobnými službami má parádně našlápnuto jak oslovit zákazníky? Nevadí! Nalezněte opačný styl, případně jinou možnost. K tomu vám napomůže analýza konkurence. Lze analyzovat konkurenční podniky jen tak – řeklo by se – ze vzdáleného pohledu? Ani náhodou. I když nejde pochybovat o tom, že konkurenční firma s podobnými službami či totožným zbožím, jež zákazníkům nabízíte vy, má skvěle propracovaný marketingový systém, vy ji však musíte předběhnout. Nastolit přímočařejší cestu, vymyslet propracovanější plán, jak svoje služby anebo zboží nabídnout. Bez analýzy konkurence se neobejdete.

    Cenová strategie je pilířem pro zvyšování ziskovosti

    Nestačí pouhé sledování konkurence a marketingovo-propagační plán. Cenová strategie a nastolení její celoroční aplikace v závislosti na svátcích, výročích, datech výplat atd. jsou podkladem pro spolehlivý výpočet cenově přijatelných limitů pro zákazníky, kteří chtějí nakupovat, ale zároveň i ušetřit. Tento plán vám rovněž dovedou připravit odborníci v závislosti na souvislá témata.


    Jak bude reklama vypadat?
    -
    Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 70 Kč
    Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.