• Nejlepší retailovou bankou roku 2014 je Equa bank

    Posted on 21.9.2014 by redakce in Equa bank.

    Renomovaný světový časopis World Finance vyhodnotil Equa bank jako nejlepší retailovou banku v ČR pro rok 2014. Ocenění získala Equa bank za dlouhodobou kvalitní a transparentní práci při plnění přání a požadavků více než 100 000 klientů.

    World Finance hodnotil úroveň moderních bankovních metod v podobě internetového a mobilního bankovnictví, rozsah nabídky produktů a služeb, bankovní inovace a vztahy se zákazníky. Porotci magazínu World Finance ocenili i rozšiřující se síť poboček.

    „Ocenění od prestižního magazínu World Finance si velmi vážíme. Jsme rádi, že naše práce je hodnocena takto dobře nejen na českém trhu, kde jsme naposledy získali 1. místo v ceně Hospodářských novin v soutěži Nejlepší banka v kategorii Nejpřívětivější banka, ale i v zahraničí. Tato ocenění jsou pro nás důkazem kvality našich produktů a služeb. Je to ovšem i závazek do budoucna. I nadále chceme nabízet vysoce kvalitní produkty a služby, které klienti ocení,“ říká Petr Řehák, generální ředitel
    Equa bank.

    Mezinárodní odborný magazín World Finance uděluje výroční ceny již od roku 2007. Cílem je prostřednictvím několika kategorií provést důkladnou analýzu bankovního trhu a ohodnotit nejlepší subjekty.

    Odborná porota hodnotila pozitivně moderní, jednoduché a transparentní služby poskytované stále rostoucímu počtu klientů. Jedná se zejména o internetové bankovnictví, nové funkce mobilní aplikace a unikátní vlastnosti běžného účtu. Mezi ty patří například nulové poplatky za vedení účtu, neomezený výběr ze všech bankomatů v ČR, platby online bez poplatků, či bezkontaktní multiměnová platební karta a další výhody. Porota v magazínu World Finance ocenila i rostoucí počet poboček, kterých je v dnešní době 34 a do konce roku 2015 se má jejich počet zvýšit o dalších 21.

     

    Zdroj: http://www.equabank.cz/o-nas/tiskove-zpravy/nejlepsi-retailovou-bankou-roku-2014-je-equa-bank-272/


    Jak bude reklama vypadat?
    -
    Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 70 Kč
    Zobrazit formulář pro nákup
Comments are closed.