• Stmelte kolektiv svých zaměstnanců pomocí firemní akce

    Posted on 27.2.2019 by redakce in Inzerce, Ostatní.

    Každou společnost tvoří zejména lidé podílející se na vytváření určitých hodnot, kterými se posléze firma jako celek prezentuje okolí. Aby uvnitř tělesa vše fungovalo podle předpokladů, musí veškerá „ozubená kolečka“ zapadat do sebe. Zaměstnanci nejlépe fungují s pocitem, že jejich práce není zbytečná a zaměstnavatel ji dokáže náležitě ocenit. Dále je pak nutné členy vašeho týmu neustále vzdělávat, protože přístup k informacím a ke vzdělání je v dnešním světě skutečně zásadní.

    Jak docílit nejlépe obou těchto cílů najednou? Zkuste naplánovat konferenci, kde dojde ke spojení příjemného s užitečným.

    Co od konference můžete očekávat?

    Jakákoli plánovaná firemní akce dokáže vzbudit mezi zaměstnanci obrovský zájem. Dá se tedy směle předpokládat, že účast bude téměř stoprocentní. Právě proto byste se měli postarat o to, aby se konference stala efektivním snoubením vzdělání i zábavy, na kterou lidé z vašeho týmu ještě dlouhou dobu poté nezapomenou. Důležitý je samozřejmě i pronájem místa pro konferenci, které by mělo disponovat dostatkem volných kapacit. Společenský sál sloužící k předávání informací přednášejícími je skutečně zásadní podmínkou. Tím však ještě zdaleka nekončíme.

    Co všechno budete potřebovat zajistit na konferenci?

    Nikdo z vašich zaměstnanců nevydrží sedět celý den (nebo celý víkend) na židli ve společenském sále, kde by měl neustále vstřebávat informace. To prostě z logického hlediska není ani možné. Pozornost člověka nelze udržet několik hodin, takže je potřeba naplánovat i přestávky. A právě proto se vyplatí sehnat prostory, ke kterým navíc náleží i salónek, kde se budou moci zúčastnění občerstvit a případně s kolegy probrat poznatky k přednášce.

    Samozřejmě je také velice důležité předem naplánovat kvalitní doprovodný program, který na sebe bude plynule navazovat. Pokud vaše konference bude trvat víc než jeden den, určitě je potřeba myslet na to, že vaši zaměstnanci budou muset někde přespat. Takže předběžné zajištění volných pokojů je určitě na místě. Pronájem konferenčního sálu v Praze je v tomto ohledu zřejmě tou nejlepší možnou volbou, protože splňuje všechny výše zmíněné podmínky, které od konference vyžadujeme. Umístěním firemní akce do naší metropole dáte svým zaměstnancům jasně najevo, že to s nimi myslíte vážně.

    Do Prahy se navíc není vůbec těžké dostat, protože spoje jezdí pravidelně z každého koutu naší republiky, tudíž můžete počítat s bonusem i v této podobě. Konference v Praze je zkrátka sázkou na jistotu.


    Jak bude reklama vypadat?
    -
    Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 70 Kč
    Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.