• Rychlá půjčka, která vás nenechá čekat

    Posted on 1.4.2015 by redakce in Ostatní.

    Potřebujete půjčit opravdu rychle? Nemáte čas přešlapovat ve frontách, shánět různá potvrzení nebo ručitele? Pak je tu pro vás Hypopůjčka od společnosti TGI Money a.s.! Hypopůjčka je rychlá nebankovní půjčka, se kterou máte peníze takřka okamžitě na svém účtu. Bez zbytečné byrokracie a otázek.

    hypopujckaHypopůjčka představuje skvělé řešení, když se chcete vyhnout zdlouhavému vyřizování a zároveň nesmyslně vysokým úrokům. Společnost TGI Money a.s. působí na finančním trhu již deset let a za tu dobu si získala mnoho spokojených klientů. Snažíme se co nejlépe naslouchat a porozumět vašim potřebám a vám také přizpůsobujeme naše produkty. Proto jsou rychlé, férové a dobře dostupné.

    Okamžitou půjčku od TGI Money a.s. získáte bez nutnosti dokládat příjem a bez ručitele. I v případě, že máte záznam v centrální databázi dlužníků nebo v jiném registru, vám vyjdeme vstříc. Hypopůjčka vám umožní financovat vaše přání jednoduše a bez odkladu.  Její výhodou je velmi výhodný úrok, který nezískáte ani u spotřebitelských úvěrů v bance. Nevěříte? Zkuste si vzít úvěr „na nečisto“. Využijte naší úvěrovou kalkulačku a zadejte do ní, kolik byste si chtěli půjčit a na jak dlouho. Kalkulačka vám přesně spočítá výši měsíčních splátek. Takto si můžete úvěr postupně nastavit tak, že vám měsíční splátka bude plně vyhovovat.  Uvedené splátky i úroky vám garantujeme!

    Okamžitou půjčku od TGI Money a.s. získáte snadno a rychle! Nemusíte nikam chodit, stačí pouze vyplnit jednoduchou žádost o půjčku online. Nejprve si nastavíte požadovanou výši úvěru a dobu splatnosti. Poté zadáte kontakt na sebe (telefon nebo e-mail) a nakonec základní údaje o nemovitosti, kterou hodláte ručit. Hypopůjčka je totiž tzv. americká hypotéka, tedy neúčelová půjčka zajištěná nemovitostí. Nemusí se přitom jednat přímo o vaši vlastní nemovitost. Zástavcem může být i třetí osoba.

    Vyplnění žádosti vám nezabere víc než pár minut. Jakmile je vyplněna a odeslána, je řada na nás. Do 24 hodin vás informujeme o předběžném schválení vašeho úvěru. Poté vás navštíví náš obchodní zástupce, který s vámi dojedná detaily půjčky. Peníze zasíláme do 14-ti dnů od podpisu úvěrové smlouvy přímo na váš účet.


    Jak bude reklama vypadat?
    -
    Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 70 Kč
    Zobrazit formulář pro nákup
Comments are closed.