• Nepřekonatelné refinancování: Zuno dá lepší nabídku i po schválení úvěru

    Posted on 11.2.2015 by redakce in Zuno.

    PrintOnline banka Zuno v nové kampani představuje Nepřekonatelný úrok, který garantuje klientovi po celou dobu splácení. V praxi to znamená, že pokud zákazník dostane výhodnější nabídku od jiné banky i v době splácení refinancovaného úvěru, tedy po jeho načerpání, Zuno úrok ještě sníží.

    Kampaň běží od 11. do 28. února 2015. To je také nejvýhodnější čas pro refinancování se Zuno. Jednoduše řečeno, reklamní kampaň upozorní na to, že nabídku Zuno nejde překonat.

    K vidění bude 25sekundový spot v tandemu s pětisekundovým na TV Nova, Óčku, TV Prima a TV Barrandov, podpořen bude bannery, PPC a Facebookem.

    Kampaň vytvořil interní tým banky Zuno ve spolupráci s agenturami Ponyhouse (content marketing) a Black Apple (public relations).

     „Starý úrok se sazbou do 16,49 % může klesnout například až na 9,9 % ročně. Pokud ale klient předloží v průběhu splácení ještě výhodnější nabídku od konkurence, třeba 8 %, může úrok spadnout až na 6,9 %, což je nejnižší úrok v Zuno. Všechno jde samozřejmě vyřídit online, bez front na pobočkách a poplatků, říká úvěrový specialista banky Zuno Lukáš Fúčela.

    Zuno pro refinancování nabízí tři stabilní úrokové sazby podle výše starého úvěru. Klienti proto dopředu vědí, s jakým úrokem můžou počítat.

    Úroková sazba v Zuno začíná na 6,9 % ročně. Pokud má starý úvěr sazbu do 11,49 %, Zuno nabídne úrok 6,9 %. Pokud je v rozmezí od 11,5 % do 16,49 %, klient dostane úrok 9,9 %. Pokud je starý úrok nad 16,5 %, v Zuno bude 14,9 %.

     

    Zdroj: http://www.zuno.cz/o-nas/media/tiskove-zpravy/detail.dot?id=a80ac98d-9101-49bf-b7b6-6926a1e86b23


    Jak bude reklama vypadat?
    -
    Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 70 Kč
    Zobrazit formulář pro nákup
Comments are closed.