• ING Bank rozdělila výhercům tipovací soutěže 125 tisíc korun

    Posted on 3.12.2013 by redakce in ING Bank.

    INGVěděli jste, že k utvoření státní hranice České republiky potřebujete 84 327 723 mincí padesátikorunové hodnoty poskládaných bezprostředně vedle sebe? Pokud ano, stali byste se jedním z výherců tipovací soutěže ING Bank, kterou letos vyhlásila v rámci Světového dne spoření. Padesáti nejúspěšnějším tipujícím banka rozdala 50 x 50 (tedy 2 500) korun na ING Konto jako odrazový můstek pro jejich budoucí finanční rezervu. Soutěž probíhala od 24. 10. do 7. 11. a svůj tip do ní zaslalo bezmála 15 tisíc lidí. Banka díky ní získala téměř tři tisíce nových fanoušků na Facebooku a virální video, které provázelo kampaň Světového dne spoření pod hlavičkou ING Bank, shlédlo za dva týdny přes 73 tisíc lidí.

    „K odkazu Světového dne spoření se hlásíme opakovaně. Naše aktivity na podporu významu spoření mohla veřejnost zaznamenat prostřednictvím rozhlasové nebo tiskové kampaně, v ING kioscích nebo při akcích pro veřejnost. V průběhu dvou týdnů, kdy běžela pod heslem ‚Každá koruna se počítá‘, jsme rozdali na 3 tisíce čokoládových mincí v podobě stylizované padesátikoruny,“ říká Libor Vaníček, ředitel retailového bankovnictví ING Bank ČR, a dodává: „Drtivá většina tipovacích dotazníků byla vyplněna přes speciální microsite a já mám obrovskou radost z toho, že i díky této aktivitě jsme získali téměř tři tisícovky nových fanoušků na Facebooku, což pro nás znamená 53% nárůst.“

    ING Bank jako odborník na spořenípatří už tradičně k největším propagátorům Světového dne spoření, v jehož rámci podporuje finanční gramotnost a význam spoření. Letošním mottem „Každá koruna se počítá“ a stylizovanou padesátikorunou poukazovala na to, že se vyplatí spoření i menších částek. Letošní Světový den spoření banka oslavila i rekordním dortem ve tvaru mince, který se díky své velikosti a váze 350 kilogramů zapsal do České knihy rekordů.


    Jak bude reklama vypadat?
    -
    Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 70 Kč
    Zobrazit formulář pro nákup
Comments are closed.