• Jaké máme druhy majetkového pojištění a proč se pojistit?

    Posted on 26.8.2019 by redakce in Inzerce, Ostatní.

    Je naprosto samozřejmé, že si svou nemovitost necháme pojistit. Pojištění majetku ostatně dlouhodobě patří mezi nejvyužívanější druhy pojištění. Nejsou to ale pouze nemovitosti jako takové, stále více lidí se zaměřuje třeba také na pojištění domácnosti. Zde se jedná o pojištění vybavení a cenností, které máte v domě či bytě. Všechny druhy pojištění navíc lze v současné době sjednat velmi pohodlně přes internet.

    Druhy majetkového pojištění

    Pojištění jako produkt je naprosto zásadní pro váš klid v běžném životě. Nemusíte se tak již obávat nenadálých situací, které zkrátka nemůžeme ovlivnit. Neovlivníte totiž, zda váš domov zasáhne přírodní živel, stejně jako neovlivníte, zda si jej vyhlédne zloděj.

    Můžete samozřejmě třeba udělat určitá opatření, která však nikdy nenabídnou stoprocentní jistotu, že vaše obydlí nic nepostihne. Jediným optimálním řešením tak je majetkové pojištění. Existuje řada oblastí, které takové pojištění může pokrývat. Jedná se zejména o pojištění:

    • Nemovitosti a domácnosti
    • Obytných a kancelářských budov
    • Nahodilého poškození a odcizení
    • Prodloužené záruky

    V případně nemovitosti se z pohledu majetkového pojištění a typického občana jednoznačně bavíme o nejvíce kritickém druhu pojištění. Pojištění nemovitosti nám může krýt rodinné domy a byty v osobním vlastnictví, budovy a byty ve výstavbě, případně dále domácnosti, a to ať už se jedná o trvale obydlené nebo rekreační.

    Rychlé sjednání

    Dnes již sjednání pojištění nemusí být nutně spojeno se zdlouhavou anabází v pojišťovně. Řada věcí lze totiž velmi jednoduše elegantně vyřešit online. Také proto je majetkové pojištění online v posledních letech tolik populární. Můžete zde jednoduše v několika krocích získat kalkulaci pojištění dle vašich zadaných parametrů. Zároveň také lze pojistku velmi pohodlně uzavřít doslova na pár kliknutí.


    Jak bude reklama vypadat?
    -
    Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 70 Kč
    Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.