• GE Money Bank otevírá novou pobočku v Moravské Třebové

    Posted on 14.1.2015 by redakce in GE Money.

    GE-Money1112111Obyvatelé i návštěvníci Moravské Třebové mohou ode dneška využívat novou pobočku GE Money Bank. Najdou ji na náměstí T. G. Masaryka 113/8. Nová pobočka je otevřena ve všední dny, je zde také bankomat, přístupný 24 hodin denně.

    GE Money Bank chce svoji pobočkovou síť v menších městech dále rozšiřovat. „Nová pobočka v Moravské Třebové klientům naše služby v tomto regionu ještě více přiblíží. Region Moravskotřebovska má do budoucna velký potenciál,“ říká vedoucí nové pobočky Monika Valachová. Obchodní místo GE Money Bank v Moravské Třebové bylo postaveno v moderním multifunkčním designu od renomované světové designérské společnosti IDEO. „Pobočka je moderně zařízená, její vybavení, použité materiály, barvy, ale i nabízené služby reagují na potřeby současných zákazníků. Na pobočce klientům ušetří čas i rychlé, takzvané recyklační pokladny, které mají naši bankéři kdykoliv k dispozici,“ dodává Monika Valachová.

    Kromě moderního designu zaujme nová pobočka také domem, ve kterém sídlí. „V tomto domě nocovala v roce 1758 při své cestě rakouská císařovna a česká královna Marie Terezie, její manžel František Lotrinský a syn Josef II., pozdější císař,“ říká Monika Valachová z GE Money Bank.

    Pobočka bude mít otevřeno 8:30 – 12:00 (po-pá), 13:00-16:00 (ut-čt-pá), 13:00-17.00 (po) a 13:00 – 17:30 (stř). Provoz bankomatu bude nepřetržitý. Jeho prostřednictvím mohou klienti provádět například platební příkazy nebo poslat finanční dar sdružení pacientek s nádorovým onemocněním prsu – Mamma HELP, o. s.

    Klienti GE Money Bank mohou v České republice využít široké sítě 252 obchodních míst a téměř 700 bankomatů. Jejich adresy včetně otevírací doby jsou k dispozici na internetových stránkách banky www.gemoney.cz

     

    Zdroj: https://www.gemoney.cz/servis-pro-media/tiskove-zpravy?id=174964


    Jak bude reklama vypadat?
    -
    Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 70 Kč
    Zobrazit formulář pro nákup
Comments are closed.