• Spoření na penzi

    Posted on 23.1.2013 by redakce in Modrá pyramida.

    Spoření na penziModrá pyramida zahájila 22. 1. 2013 prodej Důchodového spoření (II. pilíř) a Doplňkového penzijního spoření (III. pilíř) prostřednictvím sítě svých finančních poradců.

    Důchodové spoření (II. pilíř) umožňuje účastníkovi samostatně rozhodnout o tom, jak budou zhodnocována 3 % z jeho odvodů na sociální pojištění. Peníze vložené na vlastní individuální účet budou spravovány podle strategie spoření, kterou si klient zvolí. Podmínkou je vlastní příspěvek ve výši 2 % z hrubé mzdy.

    Doplňkové penzijní spoření (III. pilíř) je dlouhodobé spoření na penzijní účet formou investování do účastnických fondů (nahradilo dosavadní penzijní připojištění). Vlastní příspěvky účastníka mohou být navýšeny o příspěvky zaměstnavatele, státní příspěvky a navíc zůstává zachována možnost daňových úlev.

    K Důchodovému spoření a Doplňkovému penzijnímu spoření je možné sjednat Pojištění penze. V případě neočekávaných událostí (ztráta zaměstnání, pracovní neschopnost, trvalá invalidita) se pojišťovna postará o hrazení příspěvků do II. i III. pilíře.

    Naši finanční poradci jsou tu pro vás, rádi vám vše vysvětlí a ochotně poradí. Více informací o spoření na penzi získáte v kategorii Spoření na penzi nebo Pojištění penze.

    Finanční poradci Modré pyramidy zprostředkovávají uzavření smlouvy s KB Penzijní společností, a.s. K této činnosti jsou oprávněni zápisem do seznamu vázaných zástupců, který vede ČNB.

    Finanční poradci Modré pyramidy zprostředkovávají uzavření smlouvy s Komerční pojišťovnou, a.s. K této činnosti jsou oprávněni zápisem do seznamu podřízených pojišťovacích zprostředkovatelů, který vede ČNB.


    Jak bude reklama vypadat?
    -
    Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 70 Kč
    Zobrazit formulář pro nákup
Comments are closed.