• Mobilní bankovnictví ING Bank nově pro Android

    Posted on 18.12.2013 by redakce in ING Bank.

    ING Bank rozšířila nabídku ING Mobilního bankovnictví o verzi pro operační systém Android. Navazuje tak na uvedení mobilní aplikace pro operační systém iOS. Tento efektivní a dostupný nástroj k on-line správě účtu se stal v posledních letech nedílnou součástí bankovní sféry. Díky ING Mobilnímu bankovnictví má klient přehled o vývoji svých investic přímo v telefonu nebo tabletu. Aplikaci je možné stáhnout zdarma na Google Play nebo přes webové stránky ING Bank.

    „Mobilní bankovnictví se díky rozvoji technologií a proklientskému přístupu stalo samozřejmostí a ING Bank nezůstává pozadu. Díky pokrytí dvou nejrozšířenějších operačních systémů si nyní může tento komfortní nástroj pořídit téměř každý, kdo používá chytrý telefon,“ říká Libor Vaníček, ředitel retailového bankovnictví ING Bank. „Mít přehled o svých financích kdykoli a kdekoli je v současné době zkrátka nutnost,“ dodává Vaníček.

    Na pár doteků se klient dostane k přehledu svých transakcí na ING Kontu, k přesunu financí nebo zřízení Zvýhodněného vkladu. Pomocí aplikace lze rychle doporučit ING Konto přátelům, přičemž oba získávají výhody navíc.

    S ING Mobilním bankovnictvím má uživatel kdykoliv přehled o vývoji svých investic. Prodeje a nákupy ING Fondů uskutečňuje jednoduše a rychle jako v klasickém Internetovém bankovnictví.

    Dalšími službami, které aplikace nabízí, jsou kontakty na obchodní místa, informace o produktech nebo odpovědi na nejčastější klientské dotazy. Součástí je i „demo“, které uživatele rychle a snadno seznámí s funkcemi ING Mobilního bankovnictví.

    Aplikaci si můžete stáhnout na www.ingbank.cz/android/ nebo načtením QR kódu:

    Mobilní bankovnictví ING Bank nově pro Android


    Jak bude reklama vypadat?
    -
    Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 70 Kč
    Zobrazit formulář pro nákup
Comments are closed.