• Fio banka má nový mobilní web

    Posted on 24.10.2013 by redakce in Banky, Fio banka.

    Fio banka spustila nový mobilní web určený pro mobilní telefony a tablety. Uživatelé na něm naleznou všechny podstatné informace o produktech a službách banky plus kontakty na všechny pobočky i bankomaty. Mohou si zde také otevřít osobní účet.

    Fio banka vychází vstříc všem návštěvníkům, kteří přicházejí na internetové stránky Fio z mobilních telefonů a tabletů. Na adrese m.fio.cz naleznou zcela nový mobilní web, který se přizpůsobí naprosté většině typů displejů. Obsahuje všechny důležité informace o produktech a službách Fio banky včetně kalkulačky bankovních poplatků či hypoteční a investiční kalkulačky. Samozřejmostí jsou kontakty na všechny pobočky a bankomaty spolu s vyhledáváním těch nejbližších.
    Mobilní web také obsahuje jednoduchý online formulář pro otevření osobního účtu s možností zvolit si nejvhodnější způsob založení – kurýrem z pohodlí domova či kanceláře, poštou nebo osobně na pobočce. Pro zájemce o investování je připraven odběr investičního zpravodajství. Mobilní web Fio banky je dostupný i v angličtině.
    „Vnímáme stále silnější trend používání internetu v mobilních zařízeních a s tím spojený rostoucí počet návštěv webu Fio banky z mobilů či tabletů. Proto chceme umožnit všem návštěvníkům pohodlnější a přehlednější prohlížení našich stránek i na menších displejích. Věříme, že nový mobilní web Fio banky naši klienti i ostatní návštěvníci ocení,“ říká k tomu Jiří Vodička, ředitel pro strategii a marketing Fio banky.

    Náhled homepage m.fio.cz


    Jak bude reklama vypadat?
    -
    Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 70 Kč
    Zobrazit formulář pro nákup
Comments are closed.