• Tipy, jak ušetřit v domácnosti

    Posted on 21.1.2015 by redakce in Ostatní.

    Provoz domácnosti dnes rozhodně není levný. Rozpočet ale lze o něco snížit. Jak na to?

    Energie jsou položkou, kterou prostě zaplatit musíme. Ale i zde jdou udělat některá opatření. Patří mezi ně změna dodavatele elektřiny a plynu za výhodnějšího, zateplení domu, používání úsporných spotřebičů a žárovek, využívání nočního proudu, vhodné zacházení se spotřebiči, vypínání všeho co zrovna nepoužíváme, důsledné zhasínání nebo zkrácení doby, kterou strávíme na počítači a u televize. Ušetřit se dá i za vodu. Pořiďte si WC s dvojím splachováním, místo koupání se raději sprchujte, nemyjte nádobí pod tekoucí vodou, kontrolujte, zda neprotéká záchod a nekapou kohoutky, a nekupujte zbytečně vodu balenou, ta z kohoutku je nezávadná a mnohdy i lepší kvality. Za teplo můžete ušetřit nastavením vhodné tepoty a jejím konstantním udržováním, krátkým a intenzivním větráním v zimě, výměnou starého kotle za nový a utěsněním oken a dveří.

    logo-topslevaV každé domácnosti jsou potřeba domácí potřeby, drogerie, kosmetika, čisticí prostředky a další pomocníci. Nekupujte to, co nepotřebujete. Sledujte akce a slevy, pomůže vám třeba leták Teta, DM drogerie, Rossmann a další nabídky drogerií ve vašem okolí. Vždy nabízejí něco v akcích a věci, které budou vždy potřeba, nakupujte i do zásoby pokud jsou zrovna hodně výhodné. Nákupy oblečení jsou věcí, která láká hlavně ženy. Ty jsou schopné utratit měsíčně tisíce korun, aniž by pak třeba tyto kousky vynosily. Proto nemáte-li peněz nazbyt, kupujte jen oblečení, které nutně potřebujete, nebo takové, u kterého jste si opravdu jisti, že jej zkombinujete a unosíte. Lepší než módní výstřelky jsou nadčasové, ale i tak moderní kousky, které budou nositelné i v dalších sezonách. Oblečení, doplňky, boty, kosmetiku, ale i jiné zajímavé nabídky, jako pobyty, zážitky, elektroniku, hračky, drogerii, domácí potřeby, potraviny a mnoho dalšího můžete najít na slevových portálech. Přehled nejzajímavějších akcí máte na stránce TopSleva.cz.

    V každé domácnosti je nezbytnou položkou rozpočtu jídlo. I na něm se dá samozřejmě ušetřit, ale nemělo by to být na úkor jeho kvality. Sledujte letáky supermarketů a nevyhazujte je hned do koše. Můžete si je prohlídnout i na internetu, například na stránce TopSleva, nebo nechat posílat na email. Každý obchod má pravidelné akce které je dobré využít. Nekupujte zbytečnosti, ale díky slevám si můžete dopřát více věcí za stejné peníze, nebo koupit něco, co byste jinak za plnou cenu neochutnali.


    Jak bude reklama vypadat?
    -
    Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 70 Kč
    Zobrazit formulář pro nákup
Comments are closed.