• Hitparáda bankovních produktů

    Posted on 25.6.2014 by redakce in Ostatní.

    Finparada.cz, český finanční portál, začátkem tohoto roku přinesl vítěze soutěže „Finanční produkt roku“ za rok 2013. Pod drobnohledem nejen odborníků, ale i klientů se ocitlo několik bank, půjček či spoření.

    Soutěž probíhala ve třech kategoriích, a to spořicí účty, bankovní účty, spotřebitelské

    půjčky, hypotéky a také investiční životní pojištění. Na předních místech se ve všech kategoriích objevily zejména nové banky. V kategorii spořicích účtů zvítězila Equa bank, která triumfovala i v kategorii bankovních účtů se svým běžným účtem.

    money_eur_ticket_236878Nejlepší půjčkou zase podle odborníků byla Půjčka od Air Bank a v kategorii hypoték se blýskla mHYPOTÉKA Light od internetové banky mBank.

    Top 3 půjčky

    Soutěž se věnovala i půjčkám, přičemž na prvním místě se umístila Půjčka od Air Bank, na druhém rychlá půjčka od Raiffeisenbank a na třetím místě FÉR půjčka od Sberbank.

    Půjčka od Air bank je výhodná hlavně v tom, že je bez poplatků za vyřízení a vedení. Klienti také nic neplatí ani za předčasné splacení. Banka navíc garantuje bonusovou úrokovou sazbu za včasné splacení. Poslední splátky se tak automaticky odpustí.

    Osobní úvěr Rychlá půjčka od Raiffeisenbank je stejně jako v předchozím případě bez poplatků nejen za vyřízení, ale i vedení, předčasné splacení a gratis je i základní pojištění schopnosti splácet.

    Právě Raiffeisenbank je jednou z těch bank, které své klienty odmění za řádné splácení úvěru.

    V případě, že si nepotřebujete půjčit horentní sumy peněz, ale potřebujete uhradit běžné výdaje, na které vám již nezbyly finance, nejvýhodnější volbou pro vás budou rychlé půjčky či sms půjčky nebo online půjčky, které vyřídíte rychle a jednoduše z pohodlí vašeho domova.


    Jak bude reklama vypadat?
    -
    Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 70 Kč
    Zobrazit formulář pro nákup
Comments are closed.