• mBank oficiálně předala výtěžek z předvánoční mDražby

    Posted on 17.5.2015 by redakce in mBank.

    Logo_mBank-300x135213131111Dne 26. 2. 2015 předal finanční ředitel mBank Przemysław Kłobut šek na 70 000 Kč Zuzaně Koleníkové, mamince pětileté Zoiky, která trpí těžkým poškozením mozku. Částka 35 000 Kč se vybrala v rámci mDražby na konci loňského roku, mBank se však vybraný obnos rozhodla zdvojnásobit.

    Charitativní mDražba proběhla již podruhé. Dary do ní věnovali zaměstnanci mBank, kteří sami zároveň vybrané předměty také dražili, a následně rozhodovali, komu vybraná částka připadne. Kromě Zoiky byl mezi nominovanými útulek Kočičí naděje, středisko Rolnička Diakonie ČCE a Československá rehabilitační společnost Dr. Vojty.

    Zoika má hodně těžké dětství, má za sebou deset operací mozku a nespočet lékařských vyšetření, každý týden absolvuje několik různých terapií a cvičení. Pohybovat se může jen díky speciálnímu zdravotnímu kočárku, který brzy nahradí elektrický vozík,“ řekl Przemysław Kłobut a dodal: „Myslíme, že jsme započali hezkou tradici, ve které chceme rozhodně pokračovat i nadále, neboť dobrých skutků není nikdy dost.“

     

    Zdroj: http://media.mbank.eu/cs/pr/295724/mbank-oficialne-predala-vytezek-z-predvanocni-mdrazby?rss=true


    Jak bude reklama vypadat?
    -
    Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 70 Kč
    Zobrazit formulář pro nákup
Comments are closed.